De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten voor het leveren van onze diensten en sluiten alle andere voorwaarden uit. HuureenBus.nl behoudt het recht om de voorwaarden van tijd tot tijd aan te passen.

HuureenBus.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige kosten als gevolg van het ondertekenen en accepteren van een overeenkomst aangegaan met derde.

HuureenBus.nl kan niet garanderen dat de website correct functioneert. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor overeenkomsten, leveringen, communicatie met betrekking tot afhandeling van de offertes, reserveringen en betalingen. 

HuureenBus.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade, verlies, veranderingen, vertragingen in communicatie, prijswijzigingen ten direct of indirect gevolg van het gebruik van onze website of afspraken gemaakt met bij Huureenbus.nl aangesloten touringcarbedrijf.

Door deze website te gebruiken accepteert u ons privacybeleid. Het kan zijn dat wij gebruik maken van cookies en andere technologieën om het gebruik van onze website te vergemakkelijken en de communicatie en marketing te bevorderen zoals in het privacybeleid beschreven staat.