Een bus huren in de regio Gouda-Alphen aan den Rijn-Woerden

Direct bij alle 100+ aangesloten touringcar bedrijven.

een bus huren

De dorpen Gouda, Alphen aan de Rijn en Woerden vormen een 3 hoek. Het Archeon bied voor het hele gezin historische vermaak. Daarnaast kunnen rijksmonumenten en diverse molens bezocht worden. Bovendien vind je in Gouda de beroemde Goudse kaas, de stroopwafelmuur en natuurlijk lunchcafe Juuls gevestigd aan de  markt. Bekend bij iedereen en prominent aanwezig zijn de  kaaswaag en het Gouda stadhuis. Boskoop staat bekend om de boomkwekerijen en in Reeuwijk kun je lekker genieten aan de Reeuwijkse plassen. Het pittoreske Bodegraven heeft het stationsgebouw verbouwd tot gezellig Kookstation/restaurant. Concluderend de moeite waard. huur je bus bij huureenbus.nl

Hier vind je het onder andere het Archeon, Themapark voor levende geschiedenis, de Steektermolen en de de Dikke Molen. Alphen aan den Rijn heeft  51 rijksmonumenten.

een bus huren
Archeon, themapark voor levende geschiedenis
bus huren Woerden
Woerden , pittoreske historische vestingstad

Woerden  is een stad en gemeente in Midden- Nederland . Door de centrale ligging tussen Amsterdam , Rotterdam , Den Haag en Utrecht en het feit dat het trein- en wegverbindingen naar die steden heeft, is het een populaire stad voor forenzen die in die steden werken. 

Gouda is een stad en gemeente in het westen van Nederland , tussen Rotterdam en Utrecht , in de provincie van Zuid-Holland . Gouda heeft 72.338 inwoners en is beroemd om zijn Goudse kaas , stroopwafels , vele grachten , rookpijpen en het 15e-eeuwse stadhuis .

een bus huren Gouda
Gouda, een compacte historische binnenstad