Een bus huren in de regio Groningen-Assen-Hoogeveen

Direct bij alle 100+ aangesloten touringcar bedrijven.

een bus huren

Groningen is een echte studentenstad. De thuisstad van de Rijksuniversiteit Groningen, de Hanzehogeschool Groningen en vele andere onderwijsinstanties. Er wonen meer dan 50.000 studenten in de stad! Dankzij Groningen Airport Eelde is de stad ook nog eens makkelijk bereikbaar vanuit de hele wereld. Het is ook niet voor niets dat bedrijven als Google en IBM zich hier met plezier vestigen.

Je vindt het allemaal in Groningen
Het TT circuit Assen is wereld beroemd

Assen zit vol leuke horecaplekken. Door de hele stad zijn er mooie restaurants, gezellige lunchrooms en betaalbare eetcafés te vinden waar je uit eten kan. Vergeet vooral de horecapleinen aan de Markt en Brink niet en geniet van de unieke terrassen. De TT van Assen is elk jaar weer een spektakel voor de motor liefhebbers.

Bezienswaardig zijn de Joodse begraafplaatsen aan Van Echtenstraat (1725) en aan de Zuiderweg (1829), het raadhuis, korenmolen De Zwaluw, de synagoge, de Remonstrantse Kerk en de Hoofdstraatkerk. Een mooi beeldje is dat van de tamboer, op de Kleine Kerkstraat. Natuurlijk kun je genieten van de gastvrijheid in de stad.

Bus huren Hoogeveen
Een inwoner van deze stad is een Hoogeveiner of Hoogeveinse.

Direct bij alle 100+ aangesloten touringcar bedrijven.