Een bus huren in de regio Utrecht-Hilversum-Amersfoort

Direct bij alle 100+ aangesloten touringcar bedrijven.

een bus huren

Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Domtoren, die u geen seconde uit het oog kunt verliezen. Verdwalen in de sfeervolle, autovrije binnenstad is daardoor onmogelijk. Utrecht heeft schitterende grachten met bijzondere werfkelders met cafés en terrassen aan het water. Naast de Domtoren telt Utrecht nog honderden andere monumenten, die bijdragen aan een bijzondere atmosfeer in de eeuwenoude universiteitsstad.

huur een touringcar
Symbool van de stad Utrecht. 465 treden en ruim 112 meter hoog
huur een touringcar
Landgoed Zonnestraal is een voormalig sanatorium in Hilversum

Hilversum is een plaats in de provincie Noord-Holland en de grootste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de ‘mediastad‘. Naast het hart van de entertainmentindustrie is het een muzikale trekpleister. Geniet van een concert en kom tot rust in de verborgen tuinen. 

In het historische Amersfoort vind je een schat aan monumenten, muurhuizen, stadspoorten en veel middeleeuwse details. Maak een rondleiding langs verschillende monumenten of ga naar een museum en geniet van de verschillende soorten kunst, van modern tot historisch. Geniet van de uitzonderlijke sfeer en zorg ervoor dat je bezoek aan Amersfoort een echte belevenis wordt!

De Koppelpoort is een stadspoort in Amersfoort.